Wie zijn wij

Ien Ubaghs

advocaat / mediator

parenting coördinator

Ien Ubaghs, ( UvA, 1989 ) is een ervaren advocaat én mediator in het familierecht. Scheidingsmediation is een substantieel onderdeel van haar praktijk. Daarnaast procedeert zij in echtscheidingszaken en alle aanverwante zaken zoals zorg- en omgangsregelingen, partner- en kinderalimentatie, vermogensverdelingen- en verrekeningen.

Ien is gespecialiseerd als vFAS advocaat/mediator. Zij is tevens Parenting Coördinator (gecertificeerd ouderbemiddelaar en bindend adviseur). Zij is lid van de Stichting Parenting Coördination Nederland. 

Ien heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- en sub-rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning
  • Mediation
  • Internationaal privaatrecht

Ien is als gerechtssecretaris bij de familiekamer van de rechtbank Den Haag werkzaam geweest. De opgedane ervaringen zijn nog steeds nuttig in procedures die zij voor cliënten voert en in de mediatons. Voor haar is duidelijk dat mediation in familiezaken voor betrokkenen en voor hun kinderen veruit te prefereren is.

Voor kleine geschillen tussen ouders treedt zij op als parenting coördinator (PC). Procedures worden zo voorkomen. Samen wordt gezocht naar oplossingen. Als dat samen niet lukt kan zij als PC een (bindend)advies geven, zodat er snel duidelijkheid en rust komt.

Samen met haar partner heeft ze een zoon en dochter, respectievelijk advocaat en orthopedagoog.

Robin Pormes

advocaat

Robin heeft tijdens haar rechtenstudie al kennis en ervaring opgedaan in de praktijk als juridisch medewerker bij verschillende advocatenkantoren. In 2019 heeft zij haar master straf- en strafprocesrecht afgerond aan de Universiteit Leiden, nadat zij daar in 2018 al een master jeugdrecht had behaald. Het werd haar al snel duidelijk dat het familierecht haar grootste passie is. Zij is de afgelopen jaren vertrouwd geraakt met de diverse juridische vraagstukken in de familierechtpraktijk. Deelname aan het excellent programma Summer Court gaf haar een kijk in de wereld van de rechterlijke macht.

Robin werkt sinds 2019 bij Ubaghs advocaten | mediation, eerst als juridisch medewerker en vervolgens als advocaat. Werken als familierechtadvocaat is een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Robin staat als advocaat pal achter de belangen van haar cliënten. Belangen van betrokken kinderen verliest zij daarbij nooit uit het oog. Gedreven zoekt zij naar de beste oplossingen. Zij kan goed luisteren, is doortastend en heeft een scherpe geest.  Zij vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij haar cliënten en goed bereikbaar te zijn.

Robin is als advocaat verder verbonden aan het Kenniscentrum Kind en Scheiding.

In haar vrije tijd gaat Robin graag sporten en brengt zoveel mogelijk tijd door met familie en vrienden.

Pieter Vermeulen

Coaching en begeleiding

Er zijn goede redenen om te investeren in een coachings- en begeleidingstraject. Bijvoorbeeld als je verwikkeld bent in een ingewikkelde scheiding. Of als je te maken krijgt met problemen in je relatie. Ook bied ik ouderbegeleiding als je vragen hebt over de opvoeding van je kind of van je kinderen.

Lex van der Valk

officemanager

Verantwoordelijk voor de financiële administratie en ICT