Wie zijn wij

Ien Ubaghs

advocaat & mediator

parenting coördinator

Ien Ubaghs, ( UvA, 1989 ) is een ervaren advocaat én mediator in het familierecht. Scheidingsmediation is een substantieel onderdeel van haar praktijk. Daarnaast procedeert zij in echtscheidingszaken en alle aanverwante zaken zoals zorg- en omgangsregelingen, partner- en kinderalimentatie, vermogensverdelingen- en verrekeningen.

Ien is als advocaat lid van de vFAS, dit is de specialisatievereniging voor familierechtadvocaten en scheidingsmediators. Zij is tevens MfN- registermediator en opgenomen in MfN-register.

mr. Ien T.L. Ubaghs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- en sub-rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning
  • Mediation
  • Internationaal privaatrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ien is als gerechtssecretaris bij de familiekamer van de rechtbank Den Haag werkzaam geweest. De opgedane ervaringen zijn nog steeds nuttig in procedures die zij voor cliënten voert en in de mediatons. Voor haar is duidelijk dat mediation in familiezaken voor betrokkenen en voor hun kinderen veruit te prefereren is.

Robin Pormes

advocaat

Robin heeft sinds haar rechtenstudie al kennis en ervaring opgedaan in de praktijk door haar werk als juridisch medewerker bij verschillende advocatenkantoren. In 2019 heeft zij haar master straf- en strafprocesrecht afgerond aan de Universiteit Leiden, nadat zij daar in 2018 al een master jeugdrecht had behaald. Ondanks dat Robin haar master strafrecht met veel plezier heeft gevolgd, werd haar al snel duidelijk dat het familierecht haar grootste passie is. Zij is de afgelopen jaren vertrouwd geraakt met de diverse juridische vraagstukken in de familierechtpraktijk. Deelname aan het excellent programma Summer Court gaf haar een kijk in de wereld van de rechterlijke macht.

Robin werkt sinds 2019 bij Ubaghs advocatuur | mediation, eerst als juridisch medewerker en vervolgens als advocaat. Werken als familierechtadvocaat is een langgekoesterde wens die in vervulling is gegaan. Robin staat als advocaat pal achter de belangen van haar cliënten. Belangen van betrokken kinderen verliest zij daarbij nooit uit het oog. Gedreven zoekt zij naar de beste oplossingen. Zij kan goed luisteren, is doortastend en heeft een scherpe geest.

In haar vrije tijd gaat Robin graag sporten en brengt zoveel mogelijk tijd door met familie en vrienden.

Pieter Vermeulen

Coaching en begeleiding

Er zijn goede redenen om te investeren in een coachings- en begeleidingstraject. Bijvoorbeeld als je verwikkeld bent in een ingewikkelde scheiding. Of als je te maken krijgt met problemen in je relatie. Ook bied ik ouderbegeleiding als je vragen hebt over de opvoeding van je kind of van je kinderen.

Lex van der Valk

officemanager

Verantwoordelijk voor de financiële administratie en ICT